Παναγια Της Τηνου : Panagia Thnoy Mapio Net : Κυριακη 11/07/2021 ημερησια εκδρομη προσκυνημα στην παναγια τησ τηνου αναχώρηση νωρίς το πρωί με προορισμό το λιμάνι της ραφήνας για να επιβιβαστούμε στο πλοίο.

Παναγια Της Τηνου : Panagia Thnoy Mapio Net : Κυριακη 11/07/2021 ημερησια εκδρομη προσκυνημα στην παναγια τησ τηνου αναχώρηση νωρίς το πρωί με προορισμό το λιμάνι της ραφήνας για να επιβιβαστούμε στο πλοίο.. Η μοναχή συνοδεία της ηγουμένης της μονής ειδοποιεί τον μητροπολίτη της τήνου γαβριήλ, ο οποίος προσκαλεί τους τοπικούς παράγοντες και τον λαό της τήνου στον μητροπολιτικό ναό των ταξιαρχών, παρακαλώντας τους να συνδράμουν, για τον σκοπό αυτό, όπως ο καθένας μπορούσε. Στη θαυματουργή εικόνα της παναγίας της τήνου, η μεγαλόχαρη απεικονίζεται σε στάση προσευχής να προφέρει τα λόγια από ένα ανοιχτό βιβλίο. Ιερο προσκυνημα παναγιασ ευαγγελιστριασ τηνου. Η θαυματουργική της χάρη, λέγεται ότι προέρχεται από την ίδια την μητέρα του θεού η οποία, ικανοποιημένη μπροστά στην αληθοφανή παρουσίαση της θείας στιγμής του ευαγγελισμού της ευλόγησε την εικόνα, με τα εξής λόγια: Πρόκειται για ένα από τα ιερότερα σύμβολα του ελληνισμού και της ορθοδοξίας.

Το ιερό προσκύνημα της παναγίας της τήνου είναι ο πιο γνωστός προσκυνηματικός προορισμός του ελληνισμού και από τους πιο δημοφιλείς των. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. H παναγία της τήνου, ανακαλύφθηκε από το όραμα μιας μοναχής και έσπασε στα δύο από το χτύπημα της αξίνας. Αρέσει σε 37.475 · 11 μιλούν γι' αυτή τη σελίδα. Κυριακη 11/07/2021 ημερησια εκδρομη προσκυνημα στην παναγια τησ τηνου αναχώρηση νωρίς το πρωί με προορισμό το λιμάνι της ραφήνας για να επιβιβαστούμε στο πλοίο.

H Panagia H Megaloxarh Ths Thnoy Home Facebook
H Panagia H Megaloxarh Ths Thnoy Home Facebook from lookaside.fbsbx.com
Στη θέση αυτή κτίσθηκε ναός, στον οποίο εναποτέθηκε η εικόνα. Το 1822 η αδελφή πελαγία από την ιερά μονή κεχροβουνίου είδε την παναγία να της ζητά να βρει μια θαυματουργή εικόνα που ήταν χρόνια θαμμένη στη γη. Ένας μικρός οδηγός με όσα πρέπει να ξέρετε για το θαυματουργό ναό της τήνου. Άφιξη στο λιμάνι της τήνου και με τοπικό πούλμαν θα. Στην τήνο βρίσκεται η δημόσια τηλεόραση της ερτ με αφορμή τον εορτασμό της εθνικοθρησκευτικής πανηγύρεως 15ης αυγούστου. Στο κτιριακό συγκρότημα λειτουργεί επίσης το φιλανθρωπικό και κοινωφελές ίδρυμα που. Δείτε την εμβληματική και θαυματουργή εικόνα της παναγίας της τήνου χωρίς τα τάματα. Πρόγραμμα εκδρομής κυριακη 22/08, 12/09.

Στο σημείο που βρέθηκε η εικόνα της παναγίας της τήνου οικοδομήθηκε ο μεγαλοπρεπής ναός, που αποτελεί το πρώτο σπουδαίο αρχιτεκτονικό έργο του νεοσυσταθέντος ελληνικού κράτους.

Δείτε την εμβληματική και θαυματουργή εικόνα της παναγίας της τήνου χωρίς τα τάματα. Αναχώρηση το πρωί για το λιμάνι της ραφήνας και επιβίβαση στο καράβι για την τήνο. Η θαυματουργική της χάρη, λέγεται ότι προέρχεται από την ίδια την μητέρα του θεού η οποία, ικανοποιημένη μπροστά στην αληθοφανή παρουσίαση της θείας στιγμής του ευαγγελισμού της ευλόγησε την εικόνα, με τα εξής λόγια: Ο ιερός ναός ευαγγελιστρίας της τήνου ή παναγία της τήνου, είναι ορθόδοξος ναός του 19ου αι. Παναγία τήνου, ένα από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα θρησκευτικού ενδιαφέροντος στην ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Η τήνος είναι γνωστή στον περισσότερο κόσμο για τη θαυματουργή παναγία της τήνου, την μεγαλόχαρη. Η εικόνα της παναγίας, στην οποία αποδίδονται πολλά θαύματα, βρέθηκε στις 30 ιανουαρίου 1823 στο κτήμα δοξαρά στην τήνο. Στη θαυματουργή εικόνα της παναγίας της τήνου, η μεγαλόχαρη απεικονίζεται σε στάση προσευχής να προφέρει τα λόγια από ένα ανοιχτό βιβλίο. Όσοι έχουν ασχοληθεί με την εύρεση της εικόνας της παναγίας της τήνου και την ανέγερση του ναού θεωρούν ότι το πρώτο θαύμα καταγράφηκε το 1823, όταν θεραπεύτηκε από την πανώλη ένα νεαρό παιδί. Το νησί της τήνου είναι άρρηκτα δεμένο με το ναό της μεγαλόχαρης και για πολλούς. Στο σημείο που βρέθηκε η εικόνα της παναγίας της τήνου οικοδομήθηκε ο μεγαλοπρεπής ναός, που αποτελεί το πρώτο σπουδαίο αρχιτεκτονικό έργο του νεοσυσταθέντος ελληνικού κράτους. Λέγεται ότι είδε τρεις κυριακές το ίδιο όνειρο και παρακίνησε τον μητροπολίτη της τήνου γαβριήλ να οργανώσει ανασκαφές στον. Κυριακη 11/07/2021 ημερησια εκδρομη προσκυνημα στην παναγια τησ τηνου αναχώρηση νωρίς το πρωί με προορισμό το λιμάνι της ραφήνας για να επιβιβαστούμε στο πλοίο.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερη περίπτωση κυκλαδίτικου προορισμού που μαγνητίζει του επισκέπτες του αφενός χάρη στη φυσική. Το 1822 η αδελφή πελαγία από την ιερά μονή κεχροβουνίου είδε την παναγία να της ζητά να βρει μια θαυματουργή εικόνα που ήταν χρόνια θαμμένη στη γη. Πρόγραμμα εκδρομής κυριακη 22/08, 12/09. Κυριακη 11/07/2021 ημερησια εκδρομη προσκυνημα στην παναγια τησ τηνου αναχώρηση νωρίς το πρωί με προορισμό το λιμάνι της ραφήνας για να επιβιβαστούμε στο πλοίο. Η τήνος είναι γνωστή στον περισσότερο κόσμο για τη θαυματουργή παναγία της τήνου, την μεγαλόχαρη.

Panagia Thnoy Mhnyma Mhtsotakh Gia Thn Pyrinh Lailapa Sthn Eyboia
Panagia Thnoy Mhnyma Mhtsotakh Gia Thn Pyrinh Lailapa Sthn Eyboia from www.newsit.gr
About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Στο κτιριακό συγκρότημα λειτουργεί επίσης το φιλανθρωπικό και κοινωφελές ίδρυμα που. Το ιερό προσκύνημα της παναγίας της τήνου είναι ο πιο γνωστός προσκυνηματικός προορισμός του ελληνισμού και από τους πιο δημοφιλείς των. Στη θέση αυτή κτίσθηκε ναός, στον οποίο εναποτέθηκε η εικόνα. Αναχώρηση το πρωί για το λιμάνι της ραφήνας και επιβίβαση στο καράβι για την τήνο. Πρόκειται για ένα από τα ιερότερα σύμβολα του ελληνισμού και της ορθοδοξίας. Ή σύναξη της εορτάζεται στίς 25 μαρτίου Πρόγραμμα εκδρομής κυριακη 22/08, 12/09.

Η ιερή εικόνα της παναγίας που φυλάσσεται στην τήνο, έχει συνδεθεί άμεσα με την πίστη του.

Το 1822 η αδελφή πελαγία από την ιερά μονή κεχροβουνίου είδε την παναγία να της ζητά να βρει μια θαυματουργή εικόνα που ήταν χρόνια θαμμένη στη γη. Παναγία τήνου, ένα από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα θρησκευτικού ενδιαφέροντος στην ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Στη θαυματουργή εικόνα της παναγίας της τήνου, η μεγαλόχαρη απεικονίζεται σε στάση προσευχής να προφέρει τα λόγια από ένα ανοιχτό βιβλίο. Δείτε την εμβληματική και θαυματουργή εικόνα της παναγίας της τήνου χωρίς τα τάματα. Η εικόνα της παναγίας, στην οποία αποδίδονται πολλά θαύματα, βρέθηκε στις 30 ιανουαρίου 1823 στο κτήμα δοξαρά στην τήνο. Η τήνος είναι γνωστή στον περισσότερο κόσμο για τη θαυματουργή παναγία της τήνου, την μεγαλόχαρη. Παναγία της τήνου από χρήστη: Απέναντί της είναι ο αρχάγγελος γαβριήλ που κρατάει στα χέρια του έναν κρίνο ο οποίος συμβολίζει την αγνότητα, ενώ το άγιο πνεύμα με. Πώς είναι όμως η εικόνα της παναγίας της τήνου πίσω από τα τάματα των πιστών; Η εικόνα της παναγίας της τήνου, στην οποία αποδίδονται πολλά θαύματα, βρέθηκε στις 30 ιανουαρίου 1823, στο κτήμα δοξαρά στην τήνο μετά από σχετικά οράματα της μοναχής αγίας πελαγίας. Πρόκειται για ένα από τα ιερότερα σύμβολα του ελληνισμού και της ορθοδοξίας. Πρόγραμμα εκδρομής κυριακη 22/08, 12/09.

Ή σύναξη της εορτάζεται στίς 25 μαρτίου Ο ιερός ναός ευαγγελιστρίας της τήνου ή παναγία της τήνου, είναι ορθόδοξος ναός του 19ου αι. Η ιερή εικόνα της παναγίας που φυλάσσεται στην τήνο, έχει συνδεθεί άμεσα με την πίστη του. Ένας μικρός οδηγός με όσα πρέπει να ξέρετε για το θαυματουργό ναό της τήνου. Το 1822 η αδελφή πελαγία από την ιερά μονή κεχροβουνίου είδε την παναγία να της ζητά να βρει μια θαυματουργή εικόνα που ήταν χρόνια θαμμένη στη γη.

De 6gpjwibz2rm
De 6gpjwibz2rm from debater.gr
Αρέσει σε 37.475 · 11 μιλούν γι' αυτή τη σελίδα. Πρόκειται για μία ιδιαίτερη περίπτωση κυκλαδίτικου προορισμού που μαγνητίζει του επισκέπτες του αφενός χάρη στη φυσική. Η εικόνα της παναγίας της τήνου, στην οποία αποδίδονται πολλά θαύματα, βρέθηκε στις 30 ιανουαρίου 1823, στο κτήμα δοξαρά στην τήνο μετά από σχετικά οράματα της μοναχής αγίας πελαγίας. «ἡ χάρις τοῦ ἐξ ἐμοῦ τεχθέντος δί' ἐμοῦ μετ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της ερτ, σήμερα, σάββατο, 14 αυγούστου στις 20.00 το απόγευμα θα υπάρχει ζωντανή σύνδεση με τον ιερό ναό της ευαγγελιστρίας για το. Στο σημείο που βρέθηκε η εικόνα της παναγίας της τήνου οικοδομήθηκε ο μεγαλοπρεπής ναός, που αποτελεί το πρώτο σπουδαίο αρχιτεκτονικό έργο του νεοσυσταθέντος ελληνικού κράτους. Η ιερή εικόνα της παναγίας που φυλάσσεται στην τήνο, έχει συνδεθεί άμεσα με την πίστη του. Το νησί της τήνου είναι άρρηκτα δεμένο με το ναό της μεγαλόχαρης και για πολλούς.

Το νησί της τήνου είναι άρρηκτα δεμένο με το ναό της μεγαλόχαρης και για πολλούς.

Η τήνος είναι γνωστή στον περισσότερο κόσμο για τη θαυματουργή παναγία της τήνου, την μεγαλόχαρη. Αναχώρηση το πρωί για το λιμάνι της ραφήνας και επιβίβαση στο καράβι για την τήνο. Ακόμα η τήνος και το ιερό ίδρυμα στα χρόνια της επανάστασης του 1821 περιέθαλψαν χιλιάδες πρόσφυγες που κατέφυγαν εδώ από την κάσο, τα ψαρρά, την χίο, την κάρυστο, την κρήτη και άλλες. Στο σημείο που βρέθηκε η εικόνα της παναγίας της τήνου οικοδομήθηκε ο μεγαλοπρεπής ναός, που αποτελεί το πρώτο σπουδαίο αρχιτεκτονικό έργο του νεοσυσταθέντος ελληνικού κράτους. Από την παραλία του αγίου φωκά και προσφέρει εποχική εξωτερική πισίνα, δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, μπαρ και κήπο. «ἡ χάρις τοῦ ἐξ ἐμοῦ τεχθέντος δί' ἐμοῦ μετ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της ερτ, σήμερα, σάββατο, 14 αυγούστου στις 20.00 το απόγευμα θα υπάρχει ζωντανή σύνδεση με τον ιερό ναό της ευαγγελιστρίας για το. Δείτε την εμβληματική και θαυματουργή εικόνα της παναγίας της τήνου χωρίς τα τάματα. Το νησί της τήνου είναι άρρηκτα δεμένο με το ναό της μεγαλόχαρης και για πολλούς. Η εικόνα της παναγίας της τήνου, στην οποία αποδίδονται πολλά θαύματα, βρέθηκε στις 30 ιανουαρίου 1823, στο κτήμα δοξαρά στην τήνο μετά από σχετικά οράματα της μοναχής αγίας πελαγίας. Πρόκειται για ένα από τα ιερότερα σύμβολα του ελληνισμού και της ορθοδοξίας. Βέβαια η τήνος δεν είναι μόνο αυτό. Πώς είναι όμως η εικόνα της παναγίας της τήνου πίσω από τα τάματα των πιστών;

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama